Untitled-1.jpg
Boy-Top-Banner.png

"Melentur Buluh Biarlah Dari RebungNya"

Girl-Top-Banner.png
GFQ-Logo.png

Penat fikir tak tau nak hadiahkan apa dekat anak, baik dapatkan jam. Dengan adanya jam,
anak dapat belajar lebih berdisiplin dan menghargai masa dari kecil lagi.

Lagi baik dari beli benda atau mainan mahal yang tak bermanfaat

  JOM sertai Kelab 
   
   Kids Watch sekarang!!

unicorn-2.png
d4ffe5dc0a4fe1c9217c5943972b9e18.png
Avengers-Circle.png

Korang ada alami masalah ni tak?

Beli jam untuk anak tapi mudah rosak.

Jam senang hilang atau tersalah ambil di sekolah.

Girl-Power-Circle.png

Senang rosak bila kena air

Design boring dan tak dapat buat custom.

Tak tau nak bermula kat mana untuk mendidik anak belajar tengok waktu.

Nak reward anak dengan hadiah sebab kelakuan baik tapi tak tau nak bagi apa.

Murid Sekolah Sebaiknya Wajib Ada!

Lihat betapa gembiranya si comel ni?

Kids-Watch-Banner-2.png
Feedback 8.png
Feedback 8.png
Tin-Box.png

See How Much You Can Save With Each Purchase

The watch itself

(RM75 Value)

This watch comes with functionalities such as
Stop Watch,  Alarm, Illuminated Back-lit light .

Batman-New.png

Put your

kids name

here

Customized Kids Name Printing

(including designs)

(RM20 Value)

This member discount card is the secret to save money on magical donuts.

Also afford other magical necessities like Llama Lattes. Live like a royal unicorn without the expense.

Pinky-Unicorn.png
giphy (1).gif

Premium Metal Gift Box

(RM29 Value)

This exclusive member events, flavor testing, Kitchen tours, & Bakery Days makes it a snap for you to meet the movers and shakers in the Unicorn Union. Make connections over donuts. Rub hooves with the most successful unicorns in the Kingdom.

Box-Dino.png
Checkout_Pattern_BG01.png

Kenapa Jam Grafiqo?

Kalis Air 50m & Tahan Lasak
✔ 50 meter Water Resistant
Waterproof-3.gif
Custom Nama Anak
So takkan hilang semasa bermain atau melakukan aktiviti sukan. Kalau dijumpai ada nama, cikgu boleh pulangkan dekat murid.
Lampu Display Terang
Backlight-2.gif
Lampu yang jelas menunjukkan waktu dengan mudah.
Boys-Sport.png
Doraemon.png
5.gif
Poster - Main Mix.jpg

Apa Kata Ibu Bapa dan Feedback Mereka Tentang Jam Ini

Untitled-1.png

FAQ

Sesuai untuk budak umur berapa?

Sesuai untuk budak berumur dari 4 -

13 tahun

Penghantaran berapa lama?

Biasa ambil dalam masa 3-4 hari bekerja.

Penghantaran?

Penghantaran percuma untuk semenanjung Malaysia.

Jam datang dengan warranty tak?

Ya, datang dengan buku manual dan warranty setahun.

Siapa patut dapatkan jam ini?

Ibu bapa, guru dan sesiapa saja nak hadiahkan anak sempena bermakna.

Design akan tanggal tak?

Kita pakai teknologi printing yang terkini dalam pasaran so memang tahan lasak dan takkan tertanggal.

Ada soalan lain? Whatsapp je kita kat 6017-644 9299, dan kita akan cuba balas anda secepat mungkin.

Semua Yang Akan Anda Dapat

Girl-botton-Banner.png
Box-Dino.png

Jam Tangan Premium (bernilai RM97)

​​BONUS #1: FREE Custom Nama (bernilai RM27)

​​BONUS #2: FREE Kotak Jam Premium (bernilai RM25)

​​BONUS #3: FREE Shipping (bernilai RM10)

Total: RM159 per set

Tapi, kalau korang beli hari ini

Hanya: RM83!

(JIMAT RM76!!)